Bejelentkezés

Mivel folyamatosan törekszünk a minőségre és a korrektségre, így szeretnénk egy rövid ismertetővel beavatni a tetoválás folyamatába, hogy hogyan is működik nálunk a bejelentkezés. Egyúttal a személyre szabott mintákat is igyekszünk előtérbe helyezni és ezért is javasoljuk mindenkinek, hogy a mintákat egy személyes konzultáció keretei között beszéljük át. Ekkor ti is megismeritek a tetoválót, a szalont és egy világosabb képet kaptok e tetoválás menetéről.

Az időpont foglalás előtt, közepes vagy nagyobb tetoválások esetén mindenképp javaslunk egy személyes konzultációt, hogy nekünk is világosabb képünk legyen az elkészítendő mintáról. Ekkor megbeszéljük a részleteket, elmondjuk a lehetőségeket és egyfajta alap információt biztosítunk a tetoválás elkészítéséről. A konzultáció ingyenes és a sikeres megbeszélés, majd biztos időpont foglalás esetén csak a foglalót kell megfizetni. 

Csapatunk alapvetően fix árban dolgozik egy előre meghatározott ár-intervallumban. Ez az ár nagyban függ a tetoválás méretétől, bonyorultságától, színezettségétől és az ábra pontos helyétől. Az árról részletesebben itt olvashattok.

Az ár magában foglalja a tervezés költségét is, melyet a tetoválás után egyben számolunk fel. A tervet a foglaló rendezése után, tetoválótól és elérhetőségtől függően pár napon belül elküldjük és igény esetén addig alakítunk rajta, amíg a vendégek teljesen elégedettek nem lesznek a mintával. Csúszás vagy késedelem esetén mindenképp értesítjük a vendégeket.

A tervet csak foglaló fejében áll módunkban elkezdeni megszerkeszteni és  végleges időpontot is csak foglaló rendezése után tudunk adni. Ez kisebb minták (0-15cm) esetén ez 5000Ft, nagyobb mintáknál(15cm- ) 10.000Ft és lejön majd a tetoválás végleges árából. A foglaló vissza nem térítendő, tehát hirtelen lemondás vagy váratlan helyzet miatt sem jár vissza. Időpont változtatásra egyszer van lehetőség. Második alkalommal már csak újabb foglaló fejében tudunk időpontot adni. A foglalót lehet személyesen a szalonban vagy utalva is rendezni. Utalás menetéről kérünk minden vendéget a saját tetoválójánál érdeklődjön. Amennyiben időpont lett megbeszélve, de lett rendezve a foglaló, úgy a tetováló nem köteles fenntartani az időpontot. Nagyobb, több alkalmas minták esetén a foglalót minden alkalmat megelőzően rendezni kell.

További kérdés esetén nyugodtan keressetek telefonon, messengeren, instagramon vagy személyesen az stúdióban.