"Elhagyom az országot!"

A Laska Tattoo & Art egyik tetkósa, Kővágó-Laska Márk (Laska) szeptembertől a messzi Ausztáliában folytatja a tetkózást. Ez idő alatt a szalon másik tetoválója, Evelin tovább folytatja Szolnokon a tetoválást. Valószínűleg egy másik szalonban és helyen, de mindenképp a városban marad.

Minderre szeptember elejétől kerül sor. Eddig lehet Laskához időpontot foglalni. Utána már az esküvő szervezés és a kiutazás mellett nem lesz ideje a tetoválásra.

„Voltam már Ausztráliában és számomra az egyik legjobb ország volt, ahol valaha is voltam. Az emberek sokkal barátságosabbak, a hely sokkal élhetőbb és az anyagiak miatt is sokkal jobban megéri kimenni. Én mindig is külföldi párti voltam és éppen azért Ausztráliáért hajlandó vagyok elhagyni az országot. Nekem is sok rokonom, ismerősöm, barátom van itt, de mivel párommal együtt mennénk ki, így sokkal gyorsabban tudunk majd alkalmazkodni a kinti élethez. Ilyen lehetőséget nem halasztanék el és mivel már jártam az országban és huzamosabb időt is eltöltöttem már ott, így nem gondolom, hogy sok váratlan dolog érhet.
Sajnálom, hogy itt hagyom a szalont, de Evelin tovább viszi a munkásságunkat. Tervek szerint saját szalonban fogja folytatni a Laska Tattoo & Art neve alatt, tehát továbbra is lesz lehetőség nálunk tetkóhoz jutni.
 
Nem maradok örökké! Mivel páromnak 2024 szeptemberre már ismét Magyarországon kell lennie, így csak max. 10 hónapra tervezünk kimenni. Ez a körülmények miatt lehet akár rövidebb idő is, de többet semmiképp nem fogunk kint maradni. Aki megtisztel azzal, hogy megvárja ezt az időt, annak boldogan készítek tetoválást, amikor hazajövünk majd. Más esetben Evelint tudom ajánlani vagy esetleg más környékbeli tetoválót, akiben megbíztok és szívesen rájuk bízzátok a tetkótokat.

Bár már megvan a teljes kiutazás részletes terve, persze kisebb változások még lehetnek benne. Ezeket mind időben közölni fogom majd, főként instagramon, facebookon és a weboldalon.

Köszönöm a megértést!”