Tetoválót keresek magam mellé, kis egyszemélyes csapatomba.

A megnövekedett kereslet miatt és a folyamatos fejlődés érdekében, úgy érzem eljött az ideje, hogy felvegyek magam mellé valakit. Lehetsz teljesen kezdő, lehet valamennyi gyakorlatod vagy már tetoválhatsz főállásban is, a lényeg, hogy megbízható és elhivalkodott legyél. Fontos továbbá, hogy kommunikatív legyél és képes legyél oldott hangulatban dolgozni. Kell egy alap rajztudással rendelkezned és nem árt, ha a tetoválás technikájába, működésébe és annak tökéletesítésébe is beleásod magad. Mindebben persze segítségedre vagyok és kézséggel állok a rendelkezésedre. Az általam eddig megszerzett tudást is szívesen megosztom veled és kezdetben eszközökkel is tudok neked segíteni. Ha még teljesen kezdő vagy, akkor akár beülhetsz megnézni egy teljes tetoválás folyamatot is. A segítésem ellenére tudnod kell, hogy mindez hatalmas felelőséggel és elszántsággal jár, és az önálló munkavégző képesség is elengedhetetlen. Ha úgy érzed mindez megvan benned, akkor örömmel várom jelentkezésed:)

Ha sikerült felvennünk a kapcsolatot, utána mindenképp szeretnék összehozni egy személyes találkozót. Amellett, hogy kicsit megismernénk egymást elmondanám miről is lenne szó, mik a feltételek, hogyan működik nálam a tetoválás és bemutatnék neked egy gondolkodásmódot is, amivel én magam is tetováló lettem. Ezutóbbi csak ajánlás, de biztosan meggyorsítja, hogy hamar keresett tetkós lehess. Ha ez megtörtént és mindkettőnk részéről rendben van a dolog, utána egyből munkához is láthatunk.

Megkérnék mindenkit, hogy csak komoly érdeklődők keressenek, hiszen hosszú távon csakis olyannal dolgoznék ,aki idővel tényleg tetováló szeretne lenni. Nem elvárás a jelenlegi munkahely azonnali felmondása, de félgőzzel tetoválót sem szeretnék magam mellé. Úgy jutottam el idáig hogy komolyan vettem, amit csinálok, és ezt a színvonalat tartani is szeretném. Azonban, ha jól kijövünk egymással és látom rajtad az elszántságot, akkor ígérem ez remek munkahely lesz a számodra.

Jelenkezni egy kisebb portfolióval lehet. Ez tartalmazzon pár általad készített rajzot és egy rövid bemutatkozást (miért szeretnél tetoválni, milyen a személyiséged stb.) és alap adatokat, mint telefonszám, email cím és születési adatok. Ezeket az alábbi emailcímre küldd el kérlek: kovagomark@gmail.com